HEM

Löjromspremiär – ta chansen att smaka färsk löjrom

Färsk löjrom finns endast under en kort period på hösten, resterande del av året så finns bara fryst löjrom att tillgå. Skillnaden mellan färsk och fryst löjrom är att den färska har en helt annan fräschhet med djupare smak.

Löjromsfisket drar igång i slutet av september och sträcker sig sedan fem veckor framåt. Av någon anledning ska den vara särskilt bra under vecka tre. Det är just under denna vecka som Cadierbaren kompletterar sin barmeny med en särskilt framtagen löjromsmeny. Löjromsveckan pågår mellan 6-11 oktober, och då kan du njuta av färsk Kalix löjrom i Cadiwebaren på Grand Hotel. Den ordinarie barmenyn kommer under veckan att kompletteras med en särskilt framtagen löjromsmeny där man tar vara på hela fisken och på så sätt erbjuder sina gäster mer än bara själva rommen.

– Löjrom finns att tillgå hela året men det är något speciellt med att njuta av just färsk löjrom. Den intensiva och lena smaken är speciell och vi ser också ett ökat intresse hos våra gäster att få äta färsk löjrom, säger Pia Djupmark, vd Grand Hôtel.

Löjromsfantaster, vad väntar ni på ? – in och boka bord på en gång!

Källa

Klicka för att dela på facebook