HEM

Hantverksöl the heavy metal way

”Vi har släppt några olika drycker nu och för varje släpp vill vi pusha gränserna framåt. Med Motörhead Imperial Pale Lager har vi tagit det så långt man kan, och det här är hantverksöl när den är som allra bäst!”, säger Mikkey Dee, trummis i heavy metal-bandet Motörhead.

Tillsammans med Nils Oscar Bryggeri i Nyköping har Motörhead producerat en egen Imperial Pale Lager. En öl som karaktäriseras av ”hårdpumpad humle” av sorterna Amarillo, Cascade, Centennial och Simcoe.

Patrick Holmqvist, bryggmästare på Nils Oscar Bryggeri, säger att ”Motörhead är en stor del av min uppväxt, så när tillfället gavs kastade jag mig över möjligheten att få brygga med det här ikoniska bandet. Sedan min första Motörheadkonsert 1986 kände jag ett nära släktskap med soundet, attityden och deras totalvägran att kompromissa eller anpassa sig. Jag tog med mig allt det till bryggeriet, och i mina ögon reflekterar ölet de värderingarna”.

Artikelnr: 89466-03 Volym: 330 ml Alkoholhalt: 6,2% Pris: 29,90 flaskan, säljs i 20-pack (598 kr)

Klicka för att dela på facebook

Vinguiden
tipsar

Så här beställer du vin

Välj ditt vin och klicka Beställ. Vinet läggs i en varukorg hos Systembolaget, där du slutför beställningen. Du väljer i vilken butik du vill hämta och betala dina viner. Du kan även välja hemleverans. Enkelt, tryggt och fullständigt lagligt.