HEM
SPONSRAT INLÄGG FRÅN Teriffic Wines

Game of Thrones Red Blend har kommit till Sverige

Vinet kom från väster med en armada av handelsskepp och det är producenten Vintage Wine Estates som med svärdet mot strupen fått uppdraget att förädla druvorna till vin. Resultatet är ett vin med koncentrerat fruktig smak med fatkaraktär, inslag av björnbär, plommon, örter och vanilj.

Den runda, generösa fruktigheten kombineras med fräsch syra och tanniner för att ge en lång, balanserad eftersmak. Sitter som hand i handske till en grillad köttbit eller mustig höstgryta och såklart framför teven!

Vintage Wine Estates har en stor portfölj av viner som reflekterar vin av alla typer- lyxviner, prisbelönta viner, vardagsviner, klassiska viner och innovativa viner. Terrific Wines representerar bland annat producenterna Girard,

Som en fjärde generationens jordbrukare och druvodlare tog han allt han lärt sig på familjegården i Kalifornien och tillämpade vid Fresno State University.

Efter att storögt följt Game of Thrones, utmanades Bob att tillverka viner som matchar styrkan hos karaktärerna och terrängen i deras kungariken. Bobs noggrannhet och tålamod har gett ett vin som förkroppsligar andan i HBO-serien.

Medan Bob har gjort vin professionellt i över 30 år, tror han att han inte gjort sitt bästa vin ännu. Detta kommer från någon som planterade och producerade den första 100- poängs California Pinot Noir från Williams Selyem Estate Vineyard där han arbetade i över 16 år och har tillverkat mer än 100 viner i kategorin 95-100 poäng. År 2011 blev han hedrad med Wine Star Award från Wine Enthusiast Magazine som årets vinnare.


Vinguiden
tipsar