HEM

Franskt hantverk på spisen

Nu kan du själv laga mat som en av världens främsta kockar, Paul Bocuse, som använder köksartiklar från Staub – både privat och i sina Michelin-restauranger.

Det inofficiella världsmästerskapet i matlagning, Bocuse D’Or, är uppkallat efter den franske mästerkocken Paul Bocuse. Vi ger inga garantier för att du kommer laga mat som Monsieur Bocuse, men du kan i alla fall göra bouillabaisse och grönsaksgryta i samma typ av grytor och kastruller som han.

Staub är ett franskt varumärke som är starkt förknippat med mat. Man strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation. Staub erbjuder allt från gjutjärnsgrytor, stekpannor och kökstillbehör. Varje gryta är unik och produceras genom traditionellt franskt hantverk.

Grytorna finns bland annat hos Cervera, Åhléns, Illum Bolighus, Bagaren och Kocken, och Royaldesign.se.

Klicka för att dela på facebook

Så här beställer du vin

Välj ditt vin och klicka Beställ. Vinet läggs i en varukorg hos Systembolaget, där du slutför beställningen. Du väljer i vilken butik du vill hämta och betala dina viner. Du kan även välja hemleverans. Enkelt, tryggt och fullständigt lagligt.