HEM

Carlsberg lanserar skäggvårdsserie till förmån för Movember

Nu lanserar Carlsberg Beer’d Beauty, en serie skäggvårdsprodukter som innehåller öl. Intäkterna från försäljningen går till The Movember Foundation, en stiftelse som uppmuntrar till att odla mustasch för att uppmärksamma mäns hälsa. I samband med lanseringen öppnar Carlsberg en Pop Up Barbershop på Arlanda under en dag, där förbipasserande erbjuds en mustaschtrimning i utbyte mot en donation till The Movember Foundation. Beer’d Beauty finns att köpa från den 1 november på Royal Barbershop i Stockholm eller på thirstforgreat.com.

If Carlsberg did barbershops…
Carlsberg Beer’d Beauty släpps i en limiterad upplaga söndagen den 1 november. I Sverige är Royal Barbershop i Vasastan i Stockholm exklusiv återförsäljare, och produkterna säljs i set om tre för 475 kr. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till The Movember Foundation.

För att ytterligare stötta The Movember Foundation slår Carlsberg den 6 november upp dörrarna till en Pop Up Barbershop på Arlanda. Tobias ”Big T” Olsen, barberare och ägare av Royal Barbershop, kommer under dagen erbjuda skägg- och mustaschtrim mot ersättning av en valfri donation till The Movember Foundation.

Carlsberg Beer’d Beauty finns även att köpa online här

Besök The Movember Foundation för mer information

Klicka för att dela på facebook