HEM

Bollinger 007 Limited Edition

Har du cirka 50 000 kronor över och gillar James Bond? Då har du chansen att via Stockholms Auktionsverk komma över ett exklusivt exemplar av Bollinger Spectre Crystal Set.

I slutet av oktober släpptes cirka 500 flaskor Bollinger 007 Limited Edition till Systembolagets beställningssortiment. En edition med en djup, gyllene färg, en arom av vita blommor, citrus, bakat päron med inslag av vanilj, hasselnötter och brioche. Prislappen på en sådan flaska är 1 369 kronor.

Champagnehuset Bollinger har även släppt en ännu mer limiterad specialutgåva för att hylla den 24:e Bond-filmen ”Spectre”: Bollinger Spectre Crystal Set. Totalt produceras 307 exemplar av Bollinger R.D. 1988 Magnum tillsammans med en handblåst kristallkylare, skapad av Eric Berthès Saint-Louis Crystalworks. Champagnen är kraftfull, komplex och har en utvecklad smak med elegant mineralitet, djupa mognadstoner och mycket lång eftersmak.

Ett av dessa exklusiva exemplar kommer att finnas på Stockholms Auktionsverk från och med november. Värdet på Bollinger Crystal Set uppskattas till 49 000 kronor.

Klicka för att dela på facebook