HEM

Alexander Wang designar årets Limited Edition-flaska för Evian

Det är för nionde året i rad som Evian presenterar en limited edition-flaska i samarbete med en känd kläddesigner. I år är det ingen mindre än den hyllade, New York-baserade Alexander Wang som står för flaskans design.

Alexander Wangs kollektioner leker ofta med dualiteten mellan det förfinade och det imperfekta; något klassiskt med en modern twist, något feminint med ett maskulint inslag, vilket skapar en spännande kontrastverkan. Dualiteten bildar en friktion som skapar utrymme för nyskapande och öppnar upp betraktande från andra perspektiv. Wangs streckkodslogo är ikonisk för hans stil, och självklart är det denna som pryder flaskan i svart eller vitt.

Evian är känt sitt för rena ursprung, både innehållsmässigt och i flaskans härligt rena design. Kontrasten mellan färgerna i Wangs design representerar Evians renhet i en distinkt New York-anda.

Lanseras i samband med invigning
Evian Limited Edition by Alexander Wang lanseras exklusivt i samband med invigningen av superhypade Mall of Scandinavia i Stockholm den 12 november (som vi har väntat!). Därefter kan du hitta den i utvalda butiker för omkring 70 kronor från och med slutet av november.

Klicka för att dela på facebook