Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw

Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw

Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw (3000ml)

Pris: 249 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Yes
  • Mobilnummer
  • +46
  • När du klickar på knappen ovan accepterar du Vinguidens allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.

  Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw

  Måns Zelmerlöw lanserar röd bag-in-box

  Detta eleganta röda vin är resultatet av samarbetet mellan Måns Zelmerlöw och den begåvade vinmakaren Joan Solér. Vinet kommer från det mycket omskrivna vinområdet Jumilla i sydöstra Spanien och finns i Systembolagets beställningssortiment för 249 kr.

  Med stort engagemang och dedikation har Måns varit med och tagit fram Hola MZ Mi Corazón – ett fylligt, generöst och elegant rött vin gjort på druvan monastrell. Druvan, även känd som Mataró i Katalonien, har sitt ursprung i Spanien och har blivit synonymt med kraftfulla och smakrika viner som ofta beskrivs inneha en distinkt och karaktäristisk smakprofil. Dess unika egenskaper inkluderar en robust struktur, fylliga smaker av mörka bär såsom björnbär, mörka körsbär och plommon, samt subtila toner av peppar och choklad.

  Måns Zelmerlöw delar stolt med sig av sin upplevelse i detta vinprojekt:

  – Mitt hjärta slår extra snabbt för Hola MZ Mi Corazón! Att vara en del av skapandet av detta vin tillsammans med Joan Solér, från valet av druvan Monastrell, till designen och regionen, har varit som att komponera en kärlekssång till Spanien där varje not symboliserar min passion för dess rika kultur och fantastiska smaker. Min förhoppning är att alla som smakar vinet kan känna mitt hjärta, min historia och min dedikation i varje glas.

  Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw är en utmärkt följeslagare till medelkraftiga och kraftiga rätter, särskilt till rätter av lamm, nöt eller fågel. Servera gärna vinet vid en temperatur mellan 16-18°C där vinet med fördel kan luftas i en karaff en kort stund innan servering för att framhäva dess komplexa smaker. Vinet kompletteras väl med syrliga och feta ingredienser samt krämiga tillbehör.

   

  Hola MZ Mi Corazón by Måns Zelmerlöw

  Om drycken
  Smak
  Passar till
  Land/region Spanien,
  Årgång 2022
  Druvor Monastrell
  Producent Barcelona Brands S.L
  Art. nr 72803
  Produkttyp Rött vin
  Alkoholhalt 14.5%
  Antal ordrar 1099
  Ekologisk Ja
  Förpackning Box
  Förslutning Tappkran vinge
  Pris 249 kr
  Volym 300 cl
  Importör Hermansson & Co AB

  Råvaror: Monastrell

  Doft: Fruktig doft med inslag av mörka bär, bigarråer, björnbär, svarta vinbär, choklad och kryddor.

  Smak: Fruktig generös smak med toner av svarta vinbär, solmogna körsbär, plommon, björnbär, choklad och viss kryddighet.

  4
  Syra
  3
  Strävhet
  4
  Smakintensitet

  Passar till:

  Nöt
  Lamm
  Fläsk

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se