Karins Veranda Ekologiskt Rött Vin Karins Veranda Ekologiskt Rött Vin Karins Veranda Ekologiskt Rött Vin

Karins Veranda Ekologiskt Rött Vin

Karins Veranda Ekologiskt Rött Vin (3000ml)

Pris: 202 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Yes
  • Mobilnummer
  • +46
  • När du klickar på knappen ovan accepterar du Vinguidens allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.

  Karins Veranda Ekologiskt Rött Vin

  Välkomna krispiga höstkvällar med Karins Veranda, det nya heta vinet i kärlekens färg!

  Lagom till höstens intåg lanseras Karins Veranda, ett stekhett rött vin från Spanien som värmer både kropp och själ. Det här är vinet som med sina ljuva penseldrag ska få oss att tänka på det där smultronstället som har en speciell plats i våra hjärtan; bryggan vid lantstället, vännens balkong i stan eller verandan hemmavid.

  Nu när sensommaren går över till höst är det hög tid för röda viner. Tiden på året har inträffat då kvällarna så sakteliga blir kallare och man vill fortfarande känna och insupa luften utifrån, ett fenomen som ligger djupt rotad i den svenska folksjälen. Det är nu läge att krypa upp i fåtöljen på verandan med någon man tycker extra mycket om. Här kan man kura tillsammans under en filt i stearinljusens sken och skåla samtidigt som man ser ut över en himmel lika vacker som en välgjord akvarellmålning.

  – Karins Veranda är vinet som ska inspirera och få oss att resa i minnenas allé till en plats vi vill återvända till om och om igen. När sommaren blir till höst vill vi blicka tillbaka på sommarens höjdpunkter tillsammans med ett vin som värmer oss i själen, säger Oskar Johansson, Senior Business Development Manager på Anora.

  Det ekologiska röda vinet är gjort på Spaniens nationaldruva och gunstling, tempranillo. Doft och smak är fyllda till brädden med toner av mogna röda bär, där hallon, solmogna jordgubbar och mörka körsbär utgör de stora penseldragen på konstverket och där plommon, vaniljtoner samt en fläkt av fat visar upp sig som en vacker siluett. Bag-in-boxen är dekorerad med ett vackert konstverk inspirerat av vårt lands akvarelltraditioner.

  – Drick det rakt upp och ner som det är i ensamt majestät eller till charktallriken, fågel eller fisk. Servera gärna vinet från en karaff eftersom smakerna kommer fram bättre när det luftas. Addera sedan en intressant diskussion med en kär vän utomhus i höstkvällen och humöret är på topp , säger Oskar.

   

  Karins Veranda Ekologiskt Rött Vin

  Om drycken
  Land/region Spanien,
  Producent Anora Plc
  Art. nr 55318
  Produkttyp Rött vin
  Alkoholhalt 13%
  Antal ordrar 961
  Ekologisk Ja
  Sockerhalt 12
  Förpackning Box
  Pris 202 kr
  Volym 300 cl
  Importör Anora Sweden AB

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se