Ecoltura Spago Ecoltura Spago Ecoltura Spago

Ecoltura Spago

Ecoltura Spago (3000ml)

Pris: 259 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Mobilnummer
  • Jag accepterar villkoren

  Ecoltura Spago

  Vad är spago? Det är den traditionella metoden när man med snöre förr i tiden surrade fast korken – en metod som man sällan ser idag då det måste göras för hand. Ett flaskvin på box, helt enkelt.

  2019 vann Ecoltura Spago den prestigefyllda utmärkelsen ”World’s Best Wine in Box” – vi får se om denna nya årgång kan göra om bragden. Med tanke på kvaliteten på årgång 2020 har vi höga förhoppningar!

  Ecoltura Spago görs på en blend av ekologiska druvor som varsamt väljs och plockas vid perfekt mognad. Därefter får de undergå en lång maceration för att utvinna smak och färg varpå vinet lagras för att få rondör och runda av tanninerna. Resultatet blir ett mörkt, fylligt och lagom strävt vin med generösa toner av choklad, kaffe och mörka körsbär.

  På grund av vinets karaktär passar det till en rad olika maträtter. Utmärkt till italienska rätter men även till alla former av kötträtter. Ett utmärkt allroundvin med andra ord.

   
  Ecoltura Spago

  Ecoltura Spago

  Om drycken
  Passar till
  Land/region Italien,
  Årgång 2020
  Producent Domaine Wines Sweden AB
  Art. nr 50386
  Produkttyp Rött vin
  Alkoholhalt 14.5%
  Antal ordrar 605
  Ekologisk Ja
  Förpackning Box
  Förslutning Tappkran vinge
  Pris 259 kr
  Volym 300 cl
  Importör Domaine Wines Sweden AB
   

  Passar till:


  Nöt

  Ost

  Pasta

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se

  Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här