CHILL OUT Zinfandel Organic CHILL OUT Zinfandel Organic CHILL OUT Zinfandel Organic

CHILL OUT Zinfandel Organic

CHILL OUT Zinfandel Organic (1500ml)

Pris: 153 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Yes
  • Mobilnummer
  • +46
  • När du klickar på knappen ovan accepterar du Vinguidens allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.

  CHILL OUT Zinfandel Organic

  Väntan är över – nu lanseras ekologiska CHILL OUT Zinfandel Organic från Italiens klack

  CHILL OUT är varumärket som erbjuder smakrika och populära viner från världens alla hörn och åtskilliga är de konsumenter som tagit vinerna till sina hjärtan. Nyligen lanserades ett för många efterlängtat vin gjort på den populära druvan zinfandel; CHILL OUT Zinfandel Organic, det senaste tillskottet i CHILL OUT-familjen. Den ekologiska röda nyheten kommer från Italiens klack och är fullpackad med allsköns dofter och smaker.

  I över 20 år har CHILL OUT rönt stora framgångar tack vare sina lättillgängliga och kvalitativa viner både på flaska och bag-in-box. Med hållbara förpackningar och innovativ design har vi svenskar bjudits in på en resa att upptäcka och utforska viner från utvalda vingårdar i olika vinregioner runtom i världen. Med senaste lanseringen CHILL OUT Zinfandel Organic styrs kosan till det natursköna och soldränkta distriktet Apulien. Vinet är gjort på den omåttligt omtyckta druvan zinfandel. Tack vare det varma klimatet och den järnrika jorden där druvorna växer får vinet en inbjudande mörkröd färg samt intensiva och ursprungstypiska karaktärer som för tankarna till hetare breddgrader i södra Italien. Smak och doft uppvisar generösa toner av mörklila plommon, björnbär och kanel som tillsammans med inslag av rostad ek, viol och en fläkt av vanilj bildar en helhet. Eftersmaken är lång och bjuder på en behaglig kryddighet. Vinet är både ekologiskt och veganvänligt samt presenteras i en klimatsmart bag-in-box innehållande 1500 ml vilket är det första vinet från CHILL OUT i den storleken. Den praktiska förpackningen har en modern design med en närmare tredimensionell yta vilket förhöjer upplevelsen.

  – Med CHILL OUT Zinfandel Organic vill vi hålla fast vid den röda tråden för CHILL OUT som är moderna kvalitetsviner som inspirerar och guidar konsumenten på ett okomplicerat och glädjefyllt sätt, oavsett om de dricks i ensamt majestät eller ackompanjerar måltiden. Varumärket heter trots allt CHILL OUT och det vill vi leva upp till i alla våra viner. Samtidigt vill vi förmedla att det är seriösa viner från utvalda vingårdar med fokus på hållbara förpackningar, säger Thomas Larsson, Senior Brand Manager för CHILL OUT.

  CHILL OUT Zinfandel Organic serveras med fördel upphällt på en karaff då karaktärerna i vinet framhävs när det får luftas en stund. Det passar utomordentligt bra till sensommarens grillrätter samt tillsammans med höstens långkok och grytor. En annan himmelsk kombination är när vinet kombineras med lagrad ost.

   

  CHILL OUT Zinfandel Organic

  Om drycken
  Land/region Italien, Apulien
  Årgång 2022
  Producent Anora Group PLC
  Art. nr 56206
  Produkttyp Rött vin
  Alkoholhalt 13%
  Antal ordrar 309
  Ekologisk Ja
  Sockerhalt 12
  Förpackning Box
  Pris 153 kr
  Volym 150 cl
  Importör Anora Sweden AB
   

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se