Vinguiden.

BESTÄLL HÄR

. st Mia Sparkling Moscato

. st Freixenet Mia Sangria White Frizzante

Minst en produkt måste väljas

Summa: kr

E-post *

Mobilnummer

Jag accepterar villkoren

* Obligatoriska fält

Mia Wines – det moderna Katalonien

Mia Wines är en serie moderna viner som bär på Kataloniens vinarv. Mia betyder ”min” eller ”mitt” på katalanska, vinerna är unga, moderna och fruktiga samtidigt som de bygger på de traditioner och druvor som man har utvecklat i århundraden i trakterna kring Barcelona.

Mia Moscato

Vinet Mia Moscato ett sött mousserande, friskt och rent vin med inslag av päron, fläder, pomerans och citrus. Mia Moscato är ett utmärkt komplement till påskens alla godsaker.

Vinet har en lång, aromatisk eftersmak med en krämig mousse.

Mia Moscato är gjord på druvan muskat och har en druvtypisk smak som påminner lite om färska druvor. Mia Moscato som är ganska sött med en bra balanserad syra och aromatisk fruktighet och trevlig mousse, passar utmärkt till frukt- och bärbaserade desserter, frukt- och chokladmousse samt olika bakverk.

Mia Moscato
Druva: Muskat
Artnr: 7897
Alk.halt: 7%
Volym: 750 ml
Pris: 74 kr
Användning: Serveras vid 6-8 grader, som sällskapsdryck, eller till desserter.

Freixenet Mia Sangria White Frizzante

Inför försommarens festligheter passar Mia Sangria White Frizzante extra bra. Denna är vinmakaren Glorias tolkning av en ljus sangria med vitt vin som bas.

Vinet är gjord på druvan Macabeo, har en brilliant vit färg, är lätt pärlande och även här fräscha toner av citrusfrukterna citron och apelsin. En Sangria av hög kvalitet som framställts efter hemligt recept av vinmakerskan Gloria Collell.

Mia Sangria White Frizzante
Druva: Macabeo
Artikelnr: 76884
Alk.halt: 7,5%
Volym: 750 ml
Pris: 75 kr
Användning: Passar perfekt som en fördrink soliga försommardagar och kvällar.


Vinmakerskan bakom Mia Wines och produkten Mia Sangria är Gloria Collell som är en välkänd profil i den spanska vinbranschen. Hon är en utåtriktad livsnjutare som skapar viner som alla kan uppskatta. Hennes varumärke Mia lanserades av Freixenet 2011 och det innehåller några av Spaniens populäraste viner. Gloria växte upp i den katalanska regionen i Spanien – området på östkusten, centrerad runt Barcelona.Familjen Collell har producerat vin i Katalonien i generationer och det blev naturligt för Gloria att fortsätta i familjens fotspår.


Freixenet grundades 1861 och är idag ett av världens största familjeägda vinföretag. Företaget äger vingårdar på ett flertal platser runt om i världen. Freixenet är Spaniens klart ledande Cava-producent och producerar varje år 130 miljoner flaskor Cava, varav ca 1 miljon exporteras till Sverige.

 

Copyright © Vinguiden.com | Västra Järnvägsgatan 21, 111 64, Stockholm | www.vinguiden.com | info@vinguiden.com

Följande villkor (”Användarvillkoren”) reglerar din användning av Vinguidens tjänster (enligt avsnittet Tjänsterna nedan). Vinguiden Nordic AB, org.nr 556568-4759, (”Vinguiden”, ”vi” eller ”oss”) tillhandahåller Tjänsterna. Vinguiden är ett bolag inom Schibstedkoncernen där det norska bolaget Schibsted ASA är moderbolag. Mer information om Schibstedkoncernen och de enskilda bolag som ingår i koncernen hittar du här: https://www.schibsted.com. Genom att använda Tjänsterna godkänner du Användarvillkoren.

TJÄNSTERNA
Vinguidens tjänster består av webbplatsen www.vinguiden.com (”Webbplatsen”) och Vinguidens nyhetsutskick via SMS och e-post (gemensamt ”Tjänsterna”). Om du inte längre vill få nyhetsutskicken så följ informationen som finns med i varje SMS och e-post. Vinguidens mål är att genom Tjänsterna tillhandahålla marknaden med kvalitativ information om alkoholdrycker samt närliggande varor och tjänster.

PERSONUPPGIFTSHANTERING
I vår Integritetspolicy finns det information om hur vi behandlar dina personuppgifter och hur vi skyddar din integritet när du använder Tjänsterna. Du hittar vår Integritetspolicy på https://www.vinguiden.com/privacy/vinguidens-integritetspolicy/

ÅLDERSGRÄNS
Du måste ha fyllt 25 år för att använda Tjänsterna.

ANVÄNDNING AV TJÄNSTERNA MED MERA
Tjänsterna får endast användas för icke-kommersiellt bruk. Du får inte använda Tjänsterna på sådant sätt att Vinguiden eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Du får inte bryta mot svensk lag och du måste följa Användarvillkoren.

IMMATERIELLA RÄTTIGHETER
Vinguiden, eller Vinguidens licensgivare, innehar de immateriella rättigheterna till text, bild, design och det övriga material och information som görs tillgängligt för dig genom din användning av Tjänsterna. Samma sak gäller den bakomliggande programkoden för Tjänsterna. Sådant material och information får inte användas på annat sätt än inom ramen för normal användning av Tjänsterna.

KONTAKT, RESEARCH ELLER MARKNADSFÖRING
Företag, organisationer eller privatpersoner får inte utnyttja Tjänsterna för att få kontakt i syfte att marknadsföra tjänster och produkter till andra besökare, kunder eller medlemmar på Webbplatsen.

GARANTIER
Vinguiden lämnar inga garantier eller utfästelser för Tjänsterna eller information, produkter och annat innehåll (inklusive tredje parts information, produkter, innehåll och tjänster) som finns eller erhållits genom Tjänsterna.

REKLAMATION
Om du upptäcker fel i någon Tjänst som inte beror på dig och/eller din digitala miljö har du rätt att få felet åtgärdat. Fel ska reklameras inom skälig tid.
För att reklamera kontaktar du Vinguiden på info@vinguiden.com (vardagar klockan [08-16]) eller på postadress Vinguiden Nordic AB, 111 64 Stockholm.

LÄNKNING TILL OCH FRÅN WEBBPLATSEN
Vinguiden ser gärna att andra länkar till Webbplatsen så länge det inte påverkar Vinguiden negativt samt har ett strikt icke-kommersiellt syfte.

Inom ramen för Tjänsterna tillhandahålls länkar till samarbetspartners webbplatser. Dessa webbplatser kontrolleras inte av Vinguiden och vi ansvarar därför inte för innehållet på sådana webbplatser.

Observera att Vinguiden ej är en samarbetspartner till Systembolaget. Webbplatsen nyttjar och presenterar endast produkter som leverantörer och importörer säljer på Systembolaget.

FÖRFARANDE VID KÖP AV ALKOHOLDRYCKER
Vinguidens Webbplats innehåller information och tips om olika maträtter och drycker. All försäljning och beställning av alkoholdrycker sker på Systembolagets webbplats. Vinguiden och Systembolaget har inte något kommersiellt samarbete. Ingen beställning av alkoholdrycker sker på Vinguidens Webbplats.

ÖVERLÅTELSE
Du godkänner att det avtal som du ingår med Vinguiden genom att acceptera Användarvillkoren kan komma att överlåtas till annat bolag som helt eller delvis, direkt eller indirekt ägs av Schibsted ASA eller till tredje man i anslutning till en inkråms- eller verksamhetsöverlåtelse som inkluderar Tjänsterna.

ÄNDRINGAR I ANVÄNDARVILLKOREN
Eventuella förändringar träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig genom att ha hållits tillgängliga på https://www.vinguiden.com/villkorsforandring och/eller kommunicerats på annat sätt. I den mån Vinguiden gör väsentliga förändringar i Användarvillkoren som du inte accepterar har du rätt att avsluta din prenumeration.

FORCE MAJEURE
Vinguiden är befriade från ansvar för förlust, skada eller förseningar som orsakats av lagbud, myndighets påbud, krigshändelse, strejk, lock-out, blockad, extrema väderförhållanden, cyberattacker eller annan omständighet som Vinguiden inte kunde ha räknat med och vars följder Vinguiden inte kunde ha undvikit eller övervunnit.

UPPFÖRANDEKOD
Vinguiden följer uppförandekoden Schibsted’s Code of Conduct. Du kan ta del av uppförandekoden här: https://schibsted.com/about/code-of-conduct/.

LAGVAL OCH TVIST
Svensk lag ska tillämpas på Tjänsterna och Användarvillkoren.
Tvist hänförlig till Tjänsterna eller Användarvillkor, ska avgöras av svensk allmän domstol. Du kan också vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, läs mer på https://www.arn.se

KONTAKT
Om du har frågor eller synpunkter på dessa Användarvillkor, vänligen kontakta vår kundservice på:
Mail på info@vinguiden.com
Vinguiden Nordic AB
Org.nr 556568-4759
111 64 Stockholm