Jean Viderué Côtes du Rhône Jean Viderué Côtes du Rhône Jean Viderué Côtes du Rhône

Jean Vidérue Côtes du Rhône

Jean Vidérue Côtes du Rhône (750ml)

Pris: 79 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Mobilnummer
  • Jag accepterar villkoren

  Jean Viderué Côtes du Rhône

  Rhônedalen är en av Frankrikes mest respekterade och klassiska vinregioner när det gäller röda viner och en stor favorit bland vinälskare världen över. Det varma klimatet i kombination med karaktärsfulla druvor ger fullmatade och generösa röda viner med full kraft och härligt djup.

  Rykande färsk nyhet med längd och elegans

  Nu släpps en ny utmanare från Rhônedalen till det mycket fördelaktiga priset 79 kr. Vinet är dessutom från skörden 2019 som gav koncentrerade och kraftiga viner med härlig längd och elegans. Jean Vidérue Côtes-du-Rhône är trots sin ytterst blygsamma prislapp ett vin som bjuder upp till dans och levererar alla de dofter och smaker som man förväntar sig i ett rött vin från denna klassiska vinregion i södra Frankrike. Kryddor, lagerblad, hallon, körsbär, svartpeppar och solmogna björnbär tar för sig så fort du öppnat flaskan, allt i en generös och publikfriande stil som inte kommer att göra dig besviken.

  Guldmedalj till Jean Vidérue Côtes-du-Rhône

  Den välmeriterade internationella vintävlingen Gilbert & Gaillard har gett Jean Vidérue Côtes-du- Rhône den ädlaste valören, guld för årgång 2019, det är ett betyg som heter duga oavsett prislapp på ett vin! Servera Jean Vidérue Côtes-du-Rhône till charkuterier, grillat kött samt till smakrika vegetariska rätter, eller varför inte bara som det är rakt ner i ett vinglas med stor kupa för att känna på dofterna och smakerna från södra Frankrike?

   
  Jean Vidérue Côtes du Rhône

  Jean Vidérue Côtes du Rhône

  Om drycken
  Passar till
  Land/region Frankrike, Rhonedalen, Côtes du Rhône
  Årgång 2019
  Producent The Company of Urban wines And Other Liquids Sweden AB
  Art. nr 56448
  Produkttyp Rött
  Alkoholhalt 13%
  Antal ordrar 872
  Förpackning Flaska
  Pris 79 kr
  Volym 75 cl
  Importör Urban Wines AB
   

  Passar till:


  Fläsk

  Lamm

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se

  Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här