Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw Magnum Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw Magnum Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw Magnum

Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw

Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw (1500ml) , magnum

Pris: 229 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Yes
  • Mobilnummer
  • +46
  • När du klickar på knappen ovan accepterar du Vinguidens allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.

  Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw Magnum

  Efter succén med Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw – nu kommer det STORA vinet i magnumbutelj.

  I februari 2021 lanserade den folkkäre och karismatiske artisten Måns Zelmerlöw sitt första vin på Systembolaget, med namnet Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw. Succén var snabbt ett faktum och vinet fann sin givna plats på Systembolagets hyllor i rekordfart. Efter flertalet lyckade lanseringar och som ett naturligt steg efter framgångarna lanseras nu den finstämda och friska cavan i magnumbutelj för endast 199 kr.

  Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw kombinerar friskheten av vit frukt såsom äpple, päron och citrus med en finstämd rostad, brödig doft som kommer från de 18 månader som cavan vilar på sin jästfällning.

  – Jag är oerhört glad över den respons min första ”vinhit” fått sedan den lanserades för snart två år sedan! Cavan kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat eftersom den var min debut i denna kreativa och inspirerande process kring framtagandet av viner. Därför känns det extra roligt att kunna erbjuda samma friska och fruktiga bubbel i magnumbutelj, berättar Måns Zelmerlöw.

  Cava tillverkas enligt traditionell metod, vilket innebär att andra jäsningen sker i flaskan. I Spanien finns sex regioner som tillverkar cava och druvorna som används är macabeo, parellada och Xarel.lo.

  Producenten bakom Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw, Barcelona Brands S.L, är en välrenommerad vinproducent med fokus på ursprung, hantverk och hållbarhet som har sitt säte i Katalonien i nordöstra Spanien.

  – Vårt samarbete med Måns har under dessa år varit otroligt roligt. Vi har under resans gång imponerats av hans driv och vilja att producera högkvalitativa viner som både är delikata och smakfulla, i ett fördelaktigt prissegment som dessutom gör det tillgängligt för många, säger Malin Lindberg, Product & Business Development Manager på Hermansson & Co.

   

  Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw

  Om drycken
  Smak
  Passar till
  Land/region Spanien, Katalonien
  Druvor Parellada, Macabeo, Xarel.lo
  Producent Barcelona Brands S.L
  Art. nr 50260
  Produkttyp Mousserande vin
  Alkoholhalt 11.5%
  Antal ordrar 1150
  Ekologisk Ja
  Sockerhalt 4
  Förpackning Magnum
  Pris 229 kr
  Volym 150 cl
  Importör Hermansson & Co AB
   

  Råvaror: Parellada, Macabeo, Xarel.lo

  Doft: Frisk doft med fruktiga inslag av äpple, päron och citrus med en mild rostad brödig ton från lagringen på jästfällningen.

  Smak: Frisk fruktig smak av äpple, päron och citrus med en mild rostad och brödig ton. Rik mousse med ihållande bubblor.

  3
  Syra
  2
  Torrt - Sött
  3
  Smakintensitet

  Passar till:

  Fågel
  Fisk
  Skaldjur

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se