Agitator Chestnut Cask Agitator Chestnut Cask Agitator Chestnut Cask

Agitator Chestnut Cask

Agitator Chestnut Cask (700ml)

Pris: 549 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Yes
  • Mobilnummer
  • +46
  • När du klickar på knappen ovan accepterar du Vinguidens allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.

  Agitator Chestnut Cask

  Om vi alltid följde reglerna hade våra mest älskade produkter aldrig sett dagens ljus. Vi på Agitator gillar att utmana konventionerna och erbjuda whisky som andra inte kan, vill eller vågar göra.

  Agitator Chestnut Cask är lagrad på kastanjefat, vilket faktiskt är förbjudet enligt ”The Scotch Whisky Regulations”. Skotsk whisky får bara lagras på ekfat. Det tycker vi är urdumt. Kastanjefaten ger nämligen whiskyn en distinkt karaktär och en smakupplevelse som skiljer sig från traditionella ekfat. Kastanj erbjuder en djupare färg och strävhet och en naturlig sötma som leder tankarna till förförisk honung och vaniljens mjukhet.

   
  Agitator Chestnut Cask

  Agitator Chestnut Cask

  Om drycken
  Land/region Sverige,
  Producent Agitator Whiskymakare
  Art. nr 85982
  Produkttyp Whisky
  Alkoholhalt 43%
  Antal ordrar 377
  Förpackning Flaska
  Förslutning Skruvkapsyl
  Pris 549 kr
  Volym 70 cl
  Importör Galatea AB
   

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se