HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Vinguidens världsrekord en succé

Det har säkert inte undgått någon att Vinguiden numera kan titulera sig världsrekordhållare i champagneprovning. Det var i lördags Vinguiden hade lyckats samla 768 personer till sin världsrekordprovning och nu strömmar gratulationerna in.

Visst blev det världsrekord! Och visst blev det succé när Vinguiden slog världsrekord i champagneprovning.

Logistiken var ju kvällens stora utmaning: hur servera närmare 800 personer fem olika champagner i fem olika glas på rekordkort tid samtidigt som all dryck skulle vara kall? Jo, det lyckades personalen på Stockholm Waterfront med. Med bravur dessutom.

Direkt efter att världsrekordet blev tillkännagivet av Sofia Greenacre, Guinness World Records representant som var på plats, höll taket på att lyfta. Så rejält firades det. Många kom sedan fram till Vinguidens personal som firade rekordet och ville gratulera.

– Enastående, vilken show det blev och stort grattis, sa Lena från Stockholm.

– Jättekul och vad roligt att få vara med att slå rekordet, gratulerade Björn som hade rest hela vägen från Göteborg för att vara med.

Ännu fler kom fram och ville fotograferas med både diplom i handen och med Sofia Greenacre och Vinguidens personal vid sin sida.

Michael Anderquim, Promotion Manager på Vinguiden, var också oerhört nöjd. Och en smula lättad.

– Enormt skönt att vi klarade det! var hans första spontana kommentar.

Det dröjde heller inte länge innan gratulationerna började strömma in via mail, Facebook och Instagram. Både från deltagare och många som inte kunde vara med. Det visar sig vara ett världsrekord som engagerar inte bara dem som var på plats, utan många, många andra.


Foto: Dennis Erixon


Du kanske även vill läsa dessa