HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Prova en ny öl på Internationella öldagen

För femton år sedan bestämde sig ölälskaren Jesse Avshalomov att det var dags. Tillsammans med några vänner fick han den lokala puben i Santa Cruz att tillägna en dag om året för att hylla ölen. Namnet på eventet, som hölls den 5 augusti, blev International Beer Day.

Den internationella öldagen firas den första fredagen i augusti varje år och är det perfekta tillfället att prova något nytt. Här är fem spännande alternativ för årets firande.

Solig dubbel-IPA från Kalifornien

Drake's Brewing Hopocalypse

Drake's Brewing Hopocalypse

Det känns som en självklarhet att testa en öl från det soliga Kalifornien där hela IBD-rörelsen en gång startade.

Tänd grillen och njut av den spännande Hopocalypse som bland annat bjuder på inslag av grapefrukt, sockerkaka och tallbarr. Den är långt ifrån söt och bär på en kraftfull humlesmak.
Art.nr: 10850 - Pris: 44.90 kr

Sur jordgubbe från USA

Connecticut Valley Strawberry Bliss Sour

Connecticut Valley Strawberry Bliss Sour

En syrlig öl som passar perfekt en varm sommardag. I Strawberry Bliss Sour från Connecticut Valley får du en blandning av jordgubbe, persika, lingon och ljust bröd. Drick den som den är och se till att den är väl kyld. Wow!
Art.nr: 10464 - Pris: 43.90 kr

Italiensk pilsner i tysk stil

Semedorato beer

Semedorato beer

Här får du uppleva en mycket behaglig maltsmak med inslag av grapefrukt, knäckebröd och en alldeles perfekt uns av honung! Prova gärna till fisken eller den vegetariska menyn.
Art.nr: 1249 - Pris: 14.90 kr

Svensk nyhet!

Coppersmith's The Steam Beer

Coppersmith's The Steam Beer

The Steam Beer är en intressant korsning av ale och lager som bär på en tydlig beska. Med inslag av fruktkaka, aprikos och apelsinskal kommer The Steam Beer från Västerås inte göra dig besviken. Ja, vi vågar lova det.
Art.nr: 31967 - Pris: 21.90 kr

Alkoholfri ale från konungariket Belgien

Lowlander Organic Blonde Ale Alcohol Free

Lowlander Organic Blonde Ale Alcohol Free

Organic Blonde Ale från Lowlander är ett fruktigt alkoholfritt öl som skimrar i guld. Denna ljusa ale passar perfekt till grillad kyckling men går lika bra att bara släcka törsten med en härlig på stranden.
Art.nr: 82002 - Pris: 19.90 kr


Du kanske även vill läsa dessa