HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Här är Arsenals eget officiella ölmärke

Arsenal får sitt eget officiella öl. Camden Town Brewery kommer att säljas på alla hemmamatcher.
– Om du hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag skapade i min källare en dag vara öl till Arsenal Football Club – klubben jag älskar skulle jag trott att du var galen, säger bryggeriets grundare Jasper Cuppaidge.

En av Arsenals senaste sponsorer är Camden Town Brewery. Nu går samarbetet ett steg längre och bryggeriet blir Arsenals officiella ölmärke och Camden Hell’s Lager blir det officiella ölet.

Camden Town Brewerys öl kommer att säljas på Emirates Stadium med start denna säsong.

Ölmärket har växt som en raket i Storbritannien och startade så sent som 2010 i en källare av Jasper Cuppaidge i hans pub The Horseshoe.

Camden Town Brewery startar nu en supportertävling som erbjuder en säsongsbiljett, gratis öl vid varje hemmamatch.

– Om du hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag skapade i min källare i norra London en dag vskulle vara öl till Arsenal Football Club – klubben jag älskar, hade jag trott att du var galen, men jag skulle ha älskat idén, säger grundaren Jasper Cuppaidge.

– Partnerskapet med Arsenal markerar ett enormt ögonblick både för mig och för hela teamet på Camden Town Brewery och vi vill dela våra fantastiska öl och en bättre ölupplevelse med alla supportrar som jag själv.

Bryggeriet har vuxit snabbt och erbjuder nu fyra olika ölsorter inklusive Hell’s Lager.

– Att samarbeta med det lokala och enormt kända Camden Town Brewery är väldigt spännande. Camdens entusiasm är infektiös och deras önskan att stödja våra fans är tydlig säger Peter Silverstone, kommersiell direktör för Arsenal.


Magnus Bergqvist

Du kanske även vill läsa dessa

Upptäck polsk mat och dryck

Upptäck polsk mat och dryck

Nyfiken på polsk mat och dryck? Polen är en av våra närmaste grannländer i öst. Landet har en lång och spännande historia, som även färgat av sig på deras mat- och dryckeskultur. Med influenser från..

Läs mer
Ja till gårdsförsäljning i ny utredning

Ja till gårdsförsäljning i ny utredning

Snart kan du få köpa öl, vin och sprit på svenska gårdar. En ny utredning föreslår att gårdsförsäljning i begränsade mängder ska tillåtas fram till klockan 20. Totalt beräknas det skapas drygt 1.300..

Läs mer
Nu släpps ”världens bästa öl”

Nu släpps ”världens bästa öl”

Den har kallats världens bästa öl och vinner årligen nya priser och hyllas unisont runt om i hela världen av ölälskare. Idag, 11 augusti, släpps 10 000 flaskor av det exklusiva syrliga belgiska ölet..

Läs mer
Här är Sveriges starkaste kanelbulle

Här är Sveriges starkaste kanelbulle

Hurra, i dag är det kanelbullens dag! Nu har du chansen att dricka Sveriges starkaste kanelbulle: Ölet Swedish Fika Cinnamon Bun har inte mindre än 12 procents alkoholhalt och smakar kanelbulle. Ka..

Läs mer
6 fräscha öldrinkar du måste testa nu i vår

6 fräscha öldrinkar du måste testa nu i vår

Intresset har exploderat och öl är populärare än någonsin. Öl kan också ta dina drinkar till en ny nivå. Här är sex härligt fräscha öldrinkar du borde testa. Öltrenden tar aldrig slut — den har slag..

Läs mer
Svenska Carolina räddar världshaven med öl

Svenska Carolina räddar världshaven med öl

Carolina Manhusen Schwab räddar världshaven med hjälp av öl. Hennes ölmärke Ocean Beer använder vinsten till att rensa bort plast och återställa haven. Ölen har redan vunnit priser och lanserats i S..

Läs mer