HEM

Aktuellt

Här är Arsenals eget officiella ölmärke

Arsenal får sitt eget officiella öl. Camden Town Brewery kommer att säljas på alla hemmamatcher.
– Om du hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag skapade i min källare en dag vara öl till Arsenal Football Club – klubben jag älskar skulle jag trott att du var galen, säger bryggeriets grundare Jasper Cuppaidge.

En av Arsenals senaste sponsorer är Camden Town Brewery. Nu går samarbetet ett steg längre och bryggeriet blir Arsenals officiella ölmärke och Camden Hell’s Lager blir det officiella ölet.

Camden Town Brewerys öl kommer att säljas på Emirates Stadium med start denna säsong.

Ölmärket har växt som en raket i Storbritannien och startade så sent som 2010 i en källare av Jasper Cuppaidge i hans pub The Horseshoe.

Camden Town Brewery startar nu en supportertävling som erbjuder en säsongsbiljett, gratis öl vid varje hemmamatch.

– Om du hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag skapade i min källare i norra London en dag vskulle vara öl till Arsenal Football Club – klubben jag älskar, hade jag trott att du var galen, men jag skulle ha älskat idén, säger grundaren Jasper Cuppaidge.

– Partnerskapet med Arsenal markerar ett enormt ögonblick både för mig och för hela teamet på Camden Town Brewery och vi vill dela våra fantastiska öl och en bättre ölupplevelse med alla supportrar som jag själv.

Bryggeriet har vuxit snabbt och erbjuder nu fyra olika ölsorter inklusive Hell’s Lager.

– Att samarbeta med det lokala och enormt kända Camden Town Brewery är väldigt spännande. Camdens entusiasm är infektiös och deras önskan att stödja våra fans är tydlig säger Peter Silverstone, kommersiell direktör för Arsenal.


Magnus Bergqvist

Du kanske även vill läsa dessa

Ölet som kostar 12 000 kr per flaska

Ölet som kostar 12 000 kr per flaska

Fyra män gick uppför Storbritanniens högsta berg och bryggde öl. Nu säljer de 33 cl-flaskorna för 12 000 kronor – styck! Ett mikrobryggeri i Leeds vid namn Northern Monk har skapat rubriker över vär..

Läs mer
Spännande nykomlingarna som släpps – på Ölets ..

Spännande nykomlingarna som släpps – på Ölets ..

Nu är det julafton för alla ölfantaster i Sverige. Den 15 juli hyllas ölet och bryggarna med en egen dag. Varför inte passa på att testa tre nykomlingar på Systembolaget? Ölets Dag blev en succé red..

Läs mer
Eminems svenska favoritöl – nu ett eget märke

Eminems svenska favoritöl – nu ett eget märke

Åbro kallades för Ey´Bro av världsartisten Eminem. Nu gör det svenska bryggeriet slag i saken och släpper en ny öl med namnet Ey´Bro. – Det är väldigt många som förknippar oss med videon där Eminem ..

Läs mer
”En öl som är 100 procent Dregen”

”En öl som är 100 procent Dregen”

Vad bör en öl heta om man är rockmusiker? För kände gitarristen Dregen var valet enkelt. – “Riff” är bra. Vem vill inte avnjuta ett buteljerat gitarriff? Det vill jag i alla fall, säger Dregen. Med ..

Läs mer
Fira mörka ölen på stoutdagen

Fira mörka ölen på stoutdagen

Liksom dagarna blir ölen mörkare med årstiden. Och idag, den 5 november, är det passande nog den internationella stoutdagen. Vi höjer därför ett glas riktigt mörk stout! Nu firas det inte stoutdagen..

Läs mer
Hårdrocksölet – med skivomslag som kapsyler

Hårdrocksölet – med skivomslag som kapsyler

Älskar du både öl och hårdrock? Grattis, nu kommer alla Iron Maidens album som ölkapsyler. Ölet Trooper säljs sedan flera år tillbaka på Systembolaget. För att fira vart och ett av Iron Maidens ikon..

Läs mer