HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Här är Arsenals eget officiella ölmärke

Arsenal får sitt eget officiella öl. Camden Town Brewery kommer att säljas på alla hemmamatcher.
– Om du hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag skapade i min källare en dag vara öl till Arsenal Football Club – klubben jag älskar skulle jag trott att du var galen, säger bryggeriets grundare Jasper Cuppaidge.

En av Arsenals senaste sponsorer är Camden Town Brewery. Nu går samarbetet ett steg längre och bryggeriet blir Arsenals officiella ölmärke och Camden Hell’s Lager blir det officiella ölet.

Camden Town Brewerys öl kommer att säljas på Emirates Stadium med start denna säsong.

Ölmärket har växt som en raket i Storbritannien och startade så sent som 2010 i en källare av Jasper Cuppaidge i hans pub The Horseshoe.

Camden Town Brewery startar nu en supportertävling som erbjuder en säsongsbiljett, gratis öl vid varje hemmamatch.

– Om du hade sagt till mig för tio år sedan att ölet jag skapade i min källare i norra London en dag vskulle vara öl till Arsenal Football Club – klubben jag älskar, hade jag trott att du var galen, men jag skulle ha älskat idén, säger grundaren Jasper Cuppaidge.

– Partnerskapet med Arsenal markerar ett enormt ögonblick både för mig och för hela teamet på Camden Town Brewery och vi vill dela våra fantastiska öl och en bättre ölupplevelse med alla supportrar som jag själv.

Bryggeriet har vuxit snabbt och erbjuder nu fyra olika ölsorter inklusive Hell’s Lager.

– Att samarbeta med det lokala och enormt kända Camden Town Brewery är väldigt spännande. Camdens entusiasm är infektiös och deras önskan att stödja våra fans är tydlig säger Peter Silverstone, kommersiell direktör för Arsenal.


Magnus Bergqvist

Du kanske även vill läsa dessa