To the Nines To the Nines To the Nines

To The Nines

To The Nines (750ml)

Pris: 99 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Yes
  • Mobilnummer
  • +46
  • När du klickar på knappen ovan accepterar du Vinguidens allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.

  To the Nines

  Vinkvalitet som siktar på perfektion

  ”To the Nines” – ett uttryck som syftar på att hela tiden sträva mot perfektion. Snäppet bättre. Att nå högre. Det är inte bara ett vackert uttryck, det representerar även det nylanserade vinet To the Nines strävan efter perfektion och att nå den högsta nivån av vinkvalitet. Bakom vinet står den välrenommerade producenten João Portugal Ramos, som under sina år som verksam också beskrivits som just perfektionist.

  To the Nines är ett fruktigt och smakrikt rött vin som är gjort på inhemska portugisiska druvor som är plockade runtomkring Portugals böljande vingårdar. João Maria Ramos, son i den erkända familjen Ramos, tar allt större ansvar i familjeföretaget och axlar det betydelsefulla arv han fått av sin far. Genom sitt arbete strävar João Maria Ramos efter att föra fram djärva och distinkta smaker, vilket har bidragit till att alltmer etablera honom som en ledande auktoritet inom vinindustrin. Detta avspeglas inte minst i hans djärva och ambitiösa lansering To the Nines. Vinet lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 1 september 2023.

  To the Nines har en kryddig och inbjudande doft av peppar, vanilj, plommon och mogen mörk frukt. Vinet är generöst och medelfylligt med tydliga inslag av björnbär, muskot, mocka och ett silkeslent och långt avslut. Vinet serveras med fördel vid 16-18 grader till höstens alla mustiga grytor, gärna med lamm- vilt eller nötkött. Vinet passar även utmärkt till vegetariska bönbiffar med gräddsås.

   

  To The Nines

  Om drycken
  Smak
  Passar till
  Land/region Portugal,
  Årgång 2021
  Producent Consulvinus
  Art. nr 53234
  Produkttyp Rött vin
  Alkoholhalt 14%
  Antal ordrar 892
  Förpackning Flaska
  Pris 99 kr
  Volym 75 cl
  Importör Hermansson & Co AB
   

  Doft: Fruktig doft med inslag av körsbär, mogna plommon. Lätt kryddighet i from av peppar, muskot och vanillj.

  Smak: Fruktig lätt sötfruktig smak med toner av torkad frukt, solmogna plommon, körsbär, och mörka bär. Kryddiga toner av peppar, muskot, vanilj.

  3
  Syra
  2
  Strävhet
  4
  Smakintensitet

  Passar till:

  Nöt
  Lamm
  Fläsk

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se