Outlaw Zinfandel Rebel Outlaw Zinfandel Rebel Outlaw Zinfandel Rebel

Outlaw Zinfandel Rebel

Outlaw Zinfandel Rebel (3000ml)

Pris: 204 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Mobilnummer
  • Jag accepterar villkoren

  Outlaw Zinfandel Rebel

  Outlaw Zinfandel Rebel – en fredlös rebell som tänker innanför boxen

  Nu lanseras Outlaw Zinfandel Rebel som är gjort på den omåttligt populära druvan zinfandel. Otaliga är de svenskar som tagit viner tillverkade på druvan till sina hjärtan, mycket tack vare dess förmåga att framställas i många olika smaker och stilar. Det nya röda vinet är ursprungstypiskt och dessutom det zinfandelvin på box som har lägst pris på Systembolaget.

  Outlaw Zinfandel Rebel är det senaste tillskottet bland viner på box och ett vin gjort på zinfandel. Den blå druvan trivs bäst i ett varmt klimat med mycket sol och området i Kalifornien där vinet kommer från kännetecknas av varma och soliga dagar. Det gör att druvorna mognar maximalt. Samtidigt är nätterna svala vilket medför att druvorna behåller sin fruktsyra. Utöver det har druvorna fått hänga kvar länge på sina klasar vilket lett till en hög och angenäm alkoholhalt i vinet.

  Denna ”fredlösa rebell” är ett vin med inbjudande djupröd färg som tar för sig både i smak och utseende. Doft och smak bjuder på frikostiga bäriga toner där blåbär, solmogna jordgubbar, svarta vinbär och mörka björnbär dominerar. Det tillsammans med inslag av svartpeppar, vanilj och mörk choklad samt en välbalanserad fatkaraktär bildar en kombination som ger ett fylligt och karaktärsrikt vin. Med sin silver- och guldglimrande utsida passar den som hand i handske på det dukade bordet. Utöver vinets kvalitet är det med sitt pris på 204 riksdaler det billigaste zinfandelvinet på box i Sverige.

  Vinet passar med sina generösa smaker extra bra till den saftiga hamburgaren med extra allt, men även till vinterns grytor och grillrätter.

   
  Outlaw Zinfandel Rebel

  Outlaw Zinfandel Rebel

  Om drycken
  Land/region USA,
  Producent Globus Wine
  Art. nr 59585
  Produkttyp Rött vin
  Alkoholhalt 14.5%
  Antal ordrar 1463
  Förpackning Box
  Pris 204 kr
  Volym 300 cl
  Importör Anora Sweden AB

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se

  Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här