Apes & Grapes Crisp and Floral Apes & Grapes Crisp and Floral Apes & Grapes Crisp and Floral

Apes & Grapes Crisp and Floral

Apes & Grapes Crisp and Floral (3000ml)

Pris: 159 kr

 • Systembolag *
  • E-post *
  • Yes
  • Mobilnummer
  • +46
  • När du klickar på knappen ovan accepterar du Vinguidens allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.

  Apes & Grapes Crisp and Floral

  Guld direkt för nya Apes & Grapes Crisp and Floral!

  Det nylanserade Apes & Grapes Crisp and Floral gick först direkt in på listan som bästa vita vinet på box just nu hos Dryckeslistan & fick sedan Jenny Asplund på Vinbörsen att omvärdera sina fördomar & påminna sig själv om att inte döma hunden efter håret. I detta falla var det priset som fick henne att gå in med vissa fördomar. Men fördomarna besannades alltså inte & ännu ett fint omdöme landade hos denna ungerska charmör. För 159 kr kan du alltså köpa detta prisade vin som kommer i vacker 3-liters bag-in-box – under 40 kronor flaskan!

  Smakmässigt finner vi gott om fruktiga inslag. Vit persika, honungsmelon och kiwi går som en röd tråd genom upplevelsen och samsas med finstämda citrustoner och en fläkt av vita blommor; sammanfattningsvis ett uppfriskande vin med massa frukt och en finstämd sötma.

  Apes & Grapes är ett allround-vin som passar till det mesta, allt från fördrinken till middagen. Det passar utomordentligt bra till lite kryddstarkare anrättningar eftersom det innehåller en viss restsötma som dämpar och gifter sig väl med det heta i maten. Vinet serveras med fördel väl kylt i en mindre kupa.

   

  Apes & Grapes Crisp and Floral

  Om drycken
  Land/region Ungern,
  Producent Anora Group PLC
  Art. nr 50752
  Produkttyp Vitt vin
  Alkoholhalt 7%
  Antal ordrar 483
  Förpackning Box
  Pris 159 kr
  Volym 300 cl
  Importör Anora Sweden AB

  Vinguiden har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom Systembolaget.se