HEM
Vinguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Aktuellt

Stora guiden till höstens dryckesmässor 2022

Under hösten är det späckat med dryckesmässor, från Helsingborg till Umeå. Här har vi samlat några av de bästa som du absolut inte får missa.

26-27/8
Helsingborgs Dryckesmässa

På Helsingborg Arena äger denna intima dryckesmässa rum. Här får du som besökare möjlighet att prata med utställarna om öl, vin och destillerade drycker. Passa på att få nya kontakter och lär dig mer om alla varianter.
Läs mer HÄR

16-17/9
Örebro Vinmässa

Denna vinmässa sker på Conventum Arena i Örebro. Här får du möjligheten att utforska både små och stora importörer av vin, ost, choklad och andra delikatesser – från olika delar av världen. Unna dig själv ett besök för att både provsmaka och lära känna nya favoriter.
Läs mer HÄR

23-24/9
Vin i Västerås

På centralt belägna Hotel Plaza sker denna vinmässa som vänder sig till både erfarna och oerfarna dryckeskännare. Med fokus på läran om ädla drycker och tillhörande delikatesser får du dofta, smaka och uppleva på allt som erbjuds.
Läs mer HÄR

24/9
Falkenberg Dryckesfestival

Hallands största dryckesmässa sker på Falkhallen. Här provsmakar du allt från öl och whisky till vin, rom, gin, vodka och självklart delikatesser.
Läs mer HÄR

29/9-1/10
Stockholm Beer & Whisky Festival

En av Sveriges mest besökta dryckesmässor är Stockholm Beer & Whisky Festival som håller till på Nackastrandsmässan. Här finns möjlighet att smaka på öl, whisky, cider, vin, champagne, calvados, rom, tequila, cognac och avec. Om du är i Stockholm den här dagen så måste du besöka mässan som alla pratar om.
Läs mer HÄR

14-15/10
Vin i Linköping

På Linköping Konsert & Kongress hålls denna vinmässa med målet att sprida kunskap och inspirera besökarna till att upptäcka nya smaker och vinproducenter.
Läs mer HÄR

21-22/10
Sparkling Göteborg

Efter ett besök på Clarion Hotel Post denna helg kommer du garanterat få nya perspektiv på champagne, cava och andra mousserande viner. Provsmaka både gamla och nya favoriter tillsammans med andra vinentusiaster.
Läs mer HÄR

11-13/11
Sthlm Food & Wine

På Stockholmsmässan sker Nordens största konsumentmässa inom mat, vin, dryck och köksutrustning. Botanisera bland 250+ utställare som alla har en passion för mat och dryck.
Läs mer HÄR

11-12/11
Avskalat Stockholm – Naturvin & Ciderfestival

Samma helg som Sthlm Food & Wine sker även denna mer nischade dryckesmässa på Münchenbryggeriet. Här ligger fokus på naturvin och cider samt en rad olika delikatesser. Det finns även ett omfattande scenprogram med föreläsningar och debatter.
Läs mer HÄR

18-19/11
Sparkling & Wine Malmö

Denna nya mässa med fokus på bubbel, vin och sprit sker på Slagthuset i Malmö. Här får du möta en rad utställare som erbjuder såväl provningar som kunskap. Ta med vännerna och visa upp dina vinkunskaper.
Läs mer HÄR

3/12
Vin i Umeå

Sist ut för året är Vin i Umeå som hålls på Umeå Folkets Hus. Det är vinmässan för dig som vill lära dig mer, dofta och upptäcka viner från världens alla hörn.
Läs mer HÄR


Monica Åhlund

Du kanske även vill läsa dessa