HEM

Sveriges bästa barteam har korats på Café Opera

vhdgdqhjzkd16fjz7n13-2

För nionde året i rad avgjordes bartendertävlingen Cocktailkamp på Café Opera i Stockholm och Sveriges bästa barteam korades.

Tävlingen, som anordnades av Pernod Ricard i samarbete med Café Opera, pågick under 4 söndagar i mars för att nå den stora finalen den 12 april. Deltog gjorde bartenders från hela sverige där Stockholm stod starkast och hade nio barer på plats i finalen under Caféets kristallkronor. Deltagarna tävlade i grenarna Knowledge, Creative Cocktail och Speed som ska symbolisera det vardagliga arbetet i en bar – så som kunskapen om bararbetet och om alkohol, att ta fram nya drinkar men även att kunna arbeta snabbt och rätt. Och det var just i detta moment, snabbhet, som Cocktailkamp 2015 avgjordes. Finalen avgjordes med det prestigefyllda varumärket Absolut ELYX och för att sätta lite extra krydda och svårhetsgrad fanns TABASCO® representerade.

De som vann och nu mera kan titulera sig Sveriges Bästa Bar, var inga mindre än Marie Laveau, och vi är inte förvånade, hit kan man alltid gå om man vill ha en riktigt bra cocktail (eller bara en öl för den delen). Vi säger hurra för Marie Laveau och era fantastiska bartenders Mattias Borg och Hedda Bruce!

Källa: Mynewsdesk

Klicka för att dela på facebook